Известие

Collapse
No announcement yet.

Предницата ми е тотална "юфка" , дайте 1-2 съвета?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е като се разскърцат , тогава ще го мисля , сега ми пуши главата , че имам и един "опасен" Мерцедес да "съживявам".
    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

ex - 147 16v multijet

Comment

...... щях да кажа нещо, ама като си помислих к'ва помия ще се излее отгоре ми - итрих го.
        Last edited by GammaRay; d.m.y г., 09:24.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Кажи де?

emzo , не знам английски , поне не много?
          Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

За да не отварям нова тема, ще попитам тук, надявам се колегата да няма нищо против ! Имам проблем с горните носачи и по-точно, че вече са доста разбити и онзи ден като сменях гуми, размърдах диска и ми стана лошо от видяното, тотална юфка са. Проблема е, че в момента нямам възможност да ги сменя с нови а ме е страх да карам така и не знам кога ще се откажат и ще стане мазало. Мога ли да временно за 1 месец и не повече от 500 км . да сменя само тампоните или да си взема от някой колега или морга 2ра ръка, до като ги сменя с нови ТРВ-та ? Или да рискувам и да карам внимателно така и да се надявам да не се случи нещо. Но то с тези пътища, човек колкото и да внимава пак става мазало предницата
            GT

Comment

Откачаш шарнирите и ако са здрави , сменяш само тампоните.
              Ако шарнира е аут или нов или рециклаж, вече ти си решаваш кое да бъде.
              ex - 147 16v multijet

Comment

Дано да си късметлия и да минеш само с тампони.Аз не бях и сменях всички носачи.
                Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

За съжаление не съм Преди малко ходих да я видят и опциите пред мен са две : Рециклиране или 280-300лв. за нови ТРВ-та ! Някой може ли да ми обясни, как стои въпроса с рециклирането, какви пари е, и къде мога да ги рециклирам в София ако не намеря 300лв. за нови
                  GT

Comment

Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщение
                    За съжаление не съм Преди малко ходих да я видят и опциите пред мен са две : Рециклиране или 280-300лв. за нови ТРВ-та ! Някой може ли да ми обясни, как стои въпроса с рециклирането, какви пари е, и къде мога да ги рециклирам в София ако не намеря 300лв. за нови
                    Не се вкарвай в приключение с рециклаж на горни носачи. По-добре некви ментаци си купи Atec, ITN и т.н.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Здравей,

Не съм сигурен дали горните носачи на GT и 147 са едни и същи, но в mister-auto TRW-то в момента е 80 лв на бройка. Поръчах ги миналата седмица и вчера пристигнаха. Според мен не са ментета, ако искате мога да кача снимки.

2 носача + доставка излезе 181 лв и някви стотинки.

Поздрави

Comment

• Сега ги видях ! Качи моля те снимки да ги видим, че нещо това намаление 80лв. ми се струва странно
                        Звънях им сега на тези от Мистер ауто да ги питам, до кога ще е тази промоция за намалени части на ТРВ но човека каза, че намалението идва от доставчика, който в чужбина и не знае до кога ще е. Колеги, какво е мнението ви, да ги поръчам ли ?
                        Last edited by chaveto86; d.m.y г., 13:17.
                        GT

Comment

• И аз доста се колебах. Като се прибера ще ги нащракам. И на мен ми е интересно да разбера

Comment

• Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщение
                            Сега ги видях ! Качи моля те снимки да ги видим, че нещо това намаление 80лв. ми се струва странно
                            Звънях им сега на тези от Мистер ауто да ги питам, до кога ще е тази промоция за намалени части на ТРВ но човека каза, че намалението идва от доставчика, който в чужбина и не знае до кога ще е. Колеги, какво е мнението ви, да ги поръчам ли ?
                            Поръчвай смело.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Поръчах ги ! До другия четвъртък ще са в София, общо с доставка 198лв.
                              GT

Comment

• Ти лично хвана ли с ръка шарнира
                                Както и да е от новото по-хубаво няма .... уж.
                                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                                X